fbpx
skip to Main Content
Onze klantenservice staat iedere dag tot en met 22:00 voor je klaar... +316 22 89 92 21 info@easie.nl

 Reviewscore klanten: 4,9/5 

 Gemakkelijk achteraf betalen

 Geen instel- & verzendkosten

Direct advies via onze Livechat

Lucse Pakketten – méér dan waardering

Lucse Pakketten is opgericht op 2 november 2018. Omdat wij de kerstpakketten voor Groenvoorziening A.J. van der Werf BV
mocht verzorgen, en merkte dat hier meer interesse naar was zijn wij hier mee doorgegaan en hebben aan bedrijven gevraagd of wij ook voor hen de kerstpakketten mochten verzorgen. Dit ging uitstekend, alle klanten werden overtuigd door het lokale initiatief.

 

Waar staat Lucse Pakketten voor?

Lucse Pakketten - méér dan waardering

We moeten elkaar lokaal steunen, dat vindt u toch ook? Binnen no-time werd er besloten dat er voor 2018 genoeg kerstpakketten waren verkocht, want wij vinden dat de kerstpakketten van goede kwaliteit moeten zijn. Hierdoor hebben alle bedrijven in 2019 weer kerstpakketten bij Lucse Pakketten besteld! Nu willen wij natuurlijk groeien met Lucse Pakketten en vinden het fantastisch om, voor ons, nieuwe bedrijven te mogen helpen met het verzorgen van de kerstpakketten tegen een eerlijke prijs.

De kerstpakketten worden gevuld met artikelen die meer waarde hebben dan het kerstpakket door onze schaalvoordelen. Het scheelt u dus geld omdat u er zelf geen tijd in hoeft te steken, én u krijgt meer waar voor uw geld.

Wij van Lucse Pakketten helpen, denken mee en ontzorgen bedrijven met het samenstellen en verzorgen van kerstpakketten. De kerstpakketten worden gevuld met etenswaren die lokaal zijn ingekocht uit de buurt van uw bedrijf! Met als aanvulling producten die gepersonaliseerd zijn met het logo van uw bedrijf.

Wanneer u wensen heeft, zullen wij altijd meedenken en samen een oplossing vinden.

 

 

Wat bieden wij precies aan?

Wat doet Lucse Pakketten

Wij bieden 2 kerstpakketten aan. Een Basis Lucse Kerstpakket en een Lucse Kerstpakket. Het Basis Lucse Kerstpakket is al te verkrijgen vanaf €30 tot €50. Het Lucse Kerstpakket is te verkrijgen vanaf €40 tot €60, met leuke artikelen zoals een droge worst van een halve meter(!) of onderzetters met het logo van uw bedrijf!

Ook bieden wij vleespakketten van Slagerij Thonny Teerling aan, namelijk:

  • ’t Worstpakket (€18,50)
  • Populair Kerstpakket (€39,95)
  • Kerstpakket Royaal (€55,-)

Wij komen de kerstpakketten uiteraard bezorgen op het moment dat het voor uw bedrijf het beste uitkomt.

 

Wilt u ook uw lokale ondernemers steunen met een uniek kerstpakket? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via: info@lucsepakketten.nl, of  06 – 31 64 41 68.

 Lucse Pakketten – méér dan waardering