skip to Main Content
Onze klantenservice staat iedere werkdag tot en met 18:00 voor je klaar... +316 22 89 92 21 info@easie.nl

 Reviewscore klanten: 4,9/5 

 Gemakkelijk achteraf betalen

 Geen instel- & verzendkosten

Direct advies via onze Livechat

Onze eerste opdracht

Prijsvergelijken – Gepersonaliseerde Powerbanks

 

Gepersonaliseerde Powerbanks

Waar begon ons avontuur precies? We zijn de afgelopen jaren zo hard bezig met onze klanten en het groeien van ons bedrijf dat we vergeten hoe onze liefde voor gepersonaliseerde relatiegeschenken allemaal begon.

Wij kijken regelmatig terug naar deze mooie samenwerking met een organisatie waar we als bedrijf ontzettend trots op zijn. Daarom nemen je we vandaag mee naar onze allereerste opdracht. In deze blog vertellen we je over hoe, en als wat, ons bedrijf is begonnen. Daarnaast nemen we je mee in het hoofd van jouw klant.

 

 

 

Over de opdracht

Gepersonaliseerde PowerbanksOnze eerste opdracht voor relatiegeschenken was voor Prijsvergelijken.nl. Prijsvergelijken benaderde ons nadat ze onze Powerbanks in een Shop-in-Shop hadden gespot in Leeuwarden (ons bedrijf is begonnen als retailer voor smartphone accessoires). Na een hartelijk gesprek met Coen Jonkers, Product manager bij Prijsvergelijken, spraken we af om onderzoek uit te voeren en snel weer contact op te nemen.

Toen de benodigde informatie verkregen was, was het tijd om een offerte te maken. Onze eerste offerte voor ander bedrijf, dat maakte het wel extra spannend. Coen Jonkers was tevreden met onze offerte en dus mocht onze eerste samenwerking voor relatiegeschenken doorgaan.

 

Het resultaat

Gepersonaliseerde Powerbanks

Prijsvergelijken bestelde bij ons in totaal 50 witte en 50 blauwe gepersonaliseerde Budget Perfume Powerbanks. De Powerbanks hadden een vermogen van 2.600 mAh. Met dit vermogen kun je een smartphone één keer worden opgeladen. Ruim voldoende capaciteit dus voor dagelijks gebruik!

Prijsvergelijken heeft onze gepersonaliseerde Powerbanks voor twee verschillende campagnes gebruikt. Zo kregen. de eerste vijftig nieuwe klanten zo’n unieke gepersonaliseerde Powerbanks. Daarnaast zijn 5 gepersonaliseerde Powerbanks gebruikt voor een verloting op social media aan, waarmee Prijsvergelijken duizenden potentiële klanten heeft bereikt.

 

 

Testimonial

Gepersonaliseerde Powerbanks

 

 

 

Gepersonaliseerde Powerbanks PrijsvergelijkenDat onze relatiegeschenken werden gebruikt in een reclamecampagne sprak ons aan. Het gaat immers niet om het product, maar om de campagne waar de relatiegeschenken voor gebruikt worden (relatiegeschenken zijn een middel, niet het doel).

Het viel ons op dat andere leveranciers voornamelijk keken naar hun relatiegeschenk als doel, terwijl dat niet het doel van de klant is. De klant is op zoek naar een hulpmiddel om een succesvolle campagne te draaien en het is onze taak om te zorgen dat die campagne zo succesvol mogelijk verloopt. Dit betekent dat je niet alleen in het hoofd van je klant moet gaan zitten, maar vooral in het hoofd van je klant zijn klant. Dat is namelijk waar gescoord moet worden.

De afgelopen jaren hebben we verschillende unieke samenwerkingen gerealiseerd, mede door de doelgroep van onze klanten te interviewen, zodat we precies wisten wat het juiste relatiegeschenk moest zijn.

 

Ben je ook op zoek naar een leverancier die meedenkt over jouw klant, in plaats van een leverancier die alleen geïnteresseerd is in jou als klant? Zoek je een leverancier die past binnen jouw budget? Wil jij ook graag, geheel vrijblijvend, advies ontvangen over jouw vraag met betrekking tot relatiegeschenken?

 

.