fbpx

Bewezen kantoor relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn al jaren een belangrijk onderdeel van het kantoor. Of het nou gaan om balpennen, snoeppotten, notitieblokken of USB sticks, relatiegeschenken zijn niet meer weg te denken uit je kantoor.

Maar hoe kies je precies het juiste relatiegeschenk? Wat moet je precies laten bedrukken? En bij welke variant ontvang je de hoogste kwaliteit voor de beste prijs?

Het beantwoorden van deze vragen kost veel tijd. Tijd die je niet altijd beschikbaar hebt. Hier komen wij aan de pas. Wij realiseren dagelijks kantoor relatiegeschenken voor onze klanten en kunnen je daardoor direct een advies op maat geven.

easie-kantoor

Hoe komt ons kantoor relatiegeschenken-assortiment tot stand?

Wij hebben onze meest succesvolle kantoor relatiegeschenken samengevoegd tot een overzichtelijk assortiment. Zo hoef jij niet uren te spenderen aan het zoeken tussen duizenden relatiegeschenken.

Om ons kantoor relatiegeschenken-assortiment bondig te houden, voegen wij het merendeel van ons totale aanbod niet aan onze website toe.

Ben jij momenteel op zoek naar relatiegeschenken voor op kantoor, maar kom je het juiste artikel niet exact tegen tussen ons assortiment? Kijk dan snel bij onze uitbesteding service en laat onze experts gratis voor jou op zoek gaan naar het perfecte relatiegeschenk.

tjip-jesse-uitgesnedenV2
vraagstuk-easie

Ben je direct op zoek naar een advies over relatiegeschenken voor op kantoor, chat dat met één van onze experts via onze Livechat.

“Snoeppotten, visitekaartjes en zelfs reiskoffers: Easie.nl heeft het allemaal. Onze personal shopper bij Easie.nl is Tjip. Elke wens omtrent relatiegeschenken pakt hij razendsnel op vol creativiteit en energie. Ook voor 100% custom made giveaways denkt Tjip in elke stap actief met je mee binnen de kaders en wensen die je hebt. Bedankt Easie.nl en tot snel weer!”

Onze uitbesteding service, ook wel personal shopping genoemd, kost slechts 5 minuten en resulteert in een advies op maat voor jouw organisatie. Naast bestaande relatiegeschenken heb je zelfs de mogelijkheid om je eigen relatiegeschenken op maat te laten maken.

easie-home-header

Werkwijze kantoor relatiegeschenken-assortiment

Een offerte aanvraag bij Easie.nl is geheel vrijblijvend. Zo zit je nergens aan vast en ontvang je daarnaast ook een vrijblijvende digitale proefdruk.

Na je offerteaanvraag gaan wij direct voor je aan de slag met de vrijblijvende offerte en digitale proefdruk. Ga je akkoord met onze offerte en digitale proefdruk? Super! Wij zetten de productie direct voor je in gang en leveren je bestelling persoonlijk af. In de tussentijd houden we je netjes op de hoogte van de vooruitgang van je bestelling.

Je eerste stap naar makkelijker werken

Zoek jij een partner die gespecialiseerd is in bewezen kantoor relatiegeschenken? Zou je graag vrijblijvend advies willen? En ben je benieuwd naar de laatste trends voor kantoor relatiegeschenken? Bekijk dan hieronder dan snel ons assortiment, of neem contact met ons op via Livechat of direct via telefoon.

spring-swing-rocket

Spoedlevering

Bestel nu en ontvang je bestelling binnen 3 werkdagen

wallet

Achteraf betalen

Je ontvang de vrijblijvende offerte, inclusief digitale proefdruk.

box

Kleine oplages

Bespaar op je relatiegeschenken.
Bij ons al vanaf 5 stuks mogelijk

0