fbpx
skip to Main Content
Onze klantenservice staat iedere dag tot en met 18:00 voor je klaar... +316 22 89 92 21 info@easie.nl

 Reviewscore klanten: 4,9/5 

 Gemakkelijk achteraf betalen

 Geen instel- & verzendkosten

Direct advies via onze Livechat

Spoedlevering

In steeds meer branches wordt de vraag naar spoedlevering groter. Zo ook in onze branche. Wij zijn het daar volledig mee eens. Een klant moet de mogelijkheid hebben om te kiezen voor de laagste prijs met standaardlevering of levering binnen 3 werkdagen dankzij onze service. Jij hebt de keuzemogelijkheid, wij leveren de dienst.

Wij hebben de voorraad in huis en werken ’s avond graag een uurtje langer door. Op deze manier kunnen wij realiseren dat je bestelling al binnen 3 werkdagen geleverd wordt. Het enige wat jij hoeft te doen is je bestelling te plaatsen voor en het juiste logo te uploaden voor 13:00. Wij regelen de rest. Alles voor een tevreden klant.

Wanneer we jouw bestelling binnen krijgen, gaan we direct aan de slag. Het door jouw geüploade logo wordt automatisch gecheckt en wij zoeken de bestelling samen. Wanneer je bestelling bedrukt is en de laatste controle heeft doorlopen wordt je bestelling opgehaald door PostNL. PostNL zorgt dat je bestelling de volgende werkdag netjes op de gewenste locatie wordt afgeleverd. Het enige wat jij hoeft te doen is de bestelling in ontvangst nemen en een handtekening zetten.