fbpx
skip to Main Content
Onze klantenservice staat iedere dag tot en met 18:00 voor je klaar... +316 22 89 92 21 info@easie.nl

 Reviewscore klanten: 4,9/5 

 Gemakkelijk achteraf betalen

 Geen instel- & verzendkosten

Direct advies via onze Livechat

Een beter relatiegeschenk voor een lagere prijs?

Laat je zoektocht door onze experts uitvoeren

Uitbestedingservice

Wanneer je campagne gaat voeren, doe je dit met een doel. Je wilt dat de tijd en moeite die je in je campagne steekt iets oplevert. Of dit nou meer omzet is, meer leads generen of een WOW-effect oproepen bij je klanten, het is belangrijk dat je campagne zich terugbetaald. Hier denken wij in mee.

Wij helpen je met het realiseren van de perfecte campagne om zo een WIN-WIN situatie te creëren. Want wanneer je campagne succesvol is verlopen zijn beide doelen behaald. Het gewenste resultaat voor jou en een tevreden klant voor ons.

Wij geloven in de kracht van offline-marketing. De wereld wordt elke dag een stukje digitaler. Door je doelgroep te verassen waar ze het niet verwachten(offline) kun je het WOW-effect realiseren.

We kijken naast je campagne ook naar je doelgroep. Wat heeft voor je doelgroep de meeste kans om het WOW-effect op te roepen? Waar moet je precies op letten? En hoe kun jij je doelgroep het best bereiken? Allemaal vragen die zorgen dat we je doelgroep beter leren kennen. Want des te beter we je doelgroep onder de loep nemen, des te beter wij een advies op maat kunnen realiseren. Zo garanderen wij succes.

Goede service en goede kwaliteit producten. Snel, persoonlijk contact in geval van vragen en offertes op maat heel fijn!

Koen Wiesman
Creventic B.V.

Zeer fijne samenwerking! Mooi gepersonaliseerd product besteld. Op tijd geleverd. Doorheen heel het proces persoonlijk begeleid. Aanrader

Thomas Dujardin
Recor Group N.V.

Buitengewoon hoog service niveau, helpt graag mee om je wensen werkelijkheid te maken, en komt op dingen waar je zelf nog niet aan hebt gedacht, ervaring of talent? Ik denk een combinatie van beide. Goede kwaliteit, snelle levering en tegen een scherpe prijs.

Kay van de Klok
Domeland

Heel fijn dat easie.nl goed met de klant meedenkt. Omdat het uitkwam werden de bestelde goederen persoonlijk door Tjip bezorgd. Super service. Uitstekende kwaliteit en prijs voor de bestelde aanvoerdersbanden (225 stuks). Aanrader!

Marco Veen

De heren van Easie zijn makkelijk in omgang, reageren snel en denken continu mee. Fijn samenwerken en een mooi product tegen relatief lage prijs!

Maikel de Bruin
Cosis

Vriendelijk personeel en snelle levering van producten! Top!!

Tjipko Brouwer
The Gym Harkema
Snoeppotten, visitekaartjes en zelfs reiskoffers: Easie.nl heeft het allemaal. Onze personal shopper bij Easie.nl is Tjip. Elke wens omtrent relatiegeschenken pakt hij razendsnel op vol creativiteit en energie. Ook voor 100% custom made giveaways denkt Tjip in elke stap actief met je mee binnen de kaders en wensen die je hebt. Bedankt Easie.nl en tot snel weer!
Luc Smiers
U-nited detachering

‘Met de handen in het haar’, welk bedrijf weet zo kort voor aanvang van het nieuwe voetbalseizoen de unieke aanvoerdersbanden van ons trotse vlaggenschip nog te realiseren… Gelukkig vonden we op de valreep Easie.nl., En op wat voor manier: begrippen als ‘vriendelijk’, ‘vlot’, en ‘professioneel’ waren van meet af aan van toepassing op het contact. Easie.nl, hartelijk dank voor de snelle en professionele uitvoering van onze ‘lastminute’ opdracht!

Bert Veenstra
SC Heerenveen

Keurig bedrijf, persoonlijk contact en komt keurig zijn afspraken na.

Stefan Frowijn
PVCV Vleuten

Het is prettig zakendoen met Easie. Snelle en effectieve communicatie en daarnaast was de bestelling bedrukte zonnebrillen snel binnen. Al met al een aanrader!

Damian Altenburg
Beastfull

Fijn dat Easie.nl goed meedenkt en met originele ludieke items komt. Snelle levering voor een zeer scherpe prijs.

Ivar Westra
KPN

Na een aantal gesprekken zijn we tot een heel gaaf product op maat gekomen wat in geen enkele webshop verkocht wordt. Tjip van Easie.nl wist het te regelen met zijn leveranciers, niets is onmogelijk en dit voor een nette prijs!

Bart Kuperus
TanQyou

Tjip is een zeer prettig aanspreekpunt en denkt mee in je behoeftes. De samenwerking was erg prettig en daarom een positieve beoordeling.

Roland van den Berg
Slachtofferhulp Nederland

Denken mee, doen wat ze beloven en we zijn gewoon super tevreden over het resultaat.

Henk Prins
Harkemase Boys

Easie een prettig bedrijf, persoonlijk contact, snel schakelen, mooi product: een aanrader!

Geertje Damen
TSS4U

Mooi product en goede Communicatie. Aanrader!

Top organisatie, snel schakelen en persoonlijk contact. Ondanks de drukte voor de feestdagen op tijd een persoonlijk bedrukte oplage bezorgd! Kan deze organisatie alleen maar aanbevelen.

Jip van Mil
Insim BV

Deze week onze nieuwe werkkleding in ontvangst mogen nemen. Snelle en goede service! En het eindresultaat is ook top!

Bjorn Velda
Velda Koerier

Afgelopen maand hebben wij via Easie.nl onze nieuwe bedrijfskleding mogen ontvangen. Het is voor ons belangrijk dat het personeel er professioneel en herkenbaar bijloopt. Wij zijn erg tevreden met de communicatie en snelle levertijd. Onze volgende order gaat zeker via Easie.nl!

Snelle service en denken graag mee met de wensen van je organisatie.

Lisa Plomp
Solarfields

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Easie. De opdracht is vlot en naar volle tevredenheid afgehandeld.

Voor Prijsvergelijken wilde wij powerbanks met ons Logo erop. Ik heb gebeld met Easie en de zelfde dag nog kregen wij een vrijblijvende offerte opgestuurd met een digitale proefdruk. Na ongeveer 2 weken kregen wij uiteindelijk de powerbanks. Het resultaat mag er zijn! Het is een prachtig product en ons logo staat er mooi en goed op. Bedankt Easie!

Coen Jonkers
Prijsvergelijken

Wij hebben Easie benaderd voor USB Sticks met logo bedrukking. De prijs/kwaliteit verhouding en het persoonlijk contact zijn de redenen dat wij voor Easie hebben gekozen. Bedankt heren!

Tieke van der Bij
Iepenloftspul Harkema

De heren van Easie zijn prettig in de omgang en komen de gemaakte afspraken na. Ze denken met je mee en zorgen dat er een goed product afgeleverd wordt.

Coby Heidstra
CSG Lauwerscollege

Deze unieke service gaat als volgt:

Nadat je de bovenstaande tekst hebt gelezen besluit je contact met ons op te nemen. Je krijgt een klein contactformulier voor je, je vult de gegevens in en je krijgt van ons een automatische e-mail dat je aanvraag in goede orde is ontvangen.

Aan onze kant komt een e-mail binnen. Wij lezen de ontvangen informatie door en gaan online op zoek naar je bedrijf. Dezelfde middag bellen we je op en zoeken we samen naar een datum voor het introductiegesprek.

  • We beginnen met een introductiegesprek. Onder het genot van een kop koffie proberen we de situatie zo goed mogelijk in kaart te brengen.
  • Nu ligt de bal bij ons. Wij gaan de informatie uitwerken en zoeken drie producten op die passen bij je campagne en je doelgroep. Wanneer dit klaar is nemen wij contact op en plannen we een nieuwe afspraak in.
  • Het volgende punt op de agenda is de presentatie. Wij presenteren onze bevindingen en gezamenlijk gaan we op zoek naar de perfecte oplossing. Misschien ben je alleen op zoek naar het perfecte product, of misschien heb je liever dat wij je de campagne uit handen nemen. Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres.
  • Nadat de informatie is verwerkt gaan wij aan de slag met het opstellen van de samenwerkingsvoorstellen. We nemen de feedback door en zorgen dat alles zo goed mogelijk aan je wensen voldoet.
  • Het is inmiddels tijd voor de laatste afspraak. Tijdens deze afspraak nemen we de samenwerkingsvoorstellen met je door en beantwoorden we eventuele vragen. Nu kun jij de best onderbouwde keuze maken.

Onze uitbestedingservice is tijdelijk geheel gratis!* Normaliter zijn de kosten voor de gehele service € 99,00. Claim deze unieke aanbieding snel en geniet van onze service.