fbpx

Commercieel medewerker binnendienst

Ben je op zoek naar een afwisselende baan binnen een jong (en ervaren) bedrijf? Dan ben je bij Easie B.V. aan het juiste adres. Jij bent het aanspreekpunt en tevens visitekaartje van het bedrijf. Heb jij ervaring? Dat is mooi meegenomen, maar geen must. Bij ons draait alles om de juiste motivatie.

Dit zijn wij

Easie is een landelijke leverancier en specialist in relatiegeschenken en promotiemateriaal. Easie is gevestigd in Surhuisterveen, slechts 10 minuten vanaf Drachten. Als snelgroeiend en ambitieus bedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega, voor het contact met onze relaties.

Een baan als commercieel medewerker binnendienst bij Easie

Als commercieel medewerker binnendienst  ga jij onze klanten bellen. Door jouw uitstekende servicegerichtheid en luisterend oor weet jij feilloos de behoefte van de klant te achterhalen, waardoor jij ze kan voorzien van een goed advies en ze een passend aanbod kan doen.

Een overzicht van je taken:

  • Het maken van afspraken met onze klanten;

  • Het voeren van commerciële gesprekken en het adviseren van onze klanten;

  • Het uitwerken, nabellen en verwerken van offertes;

  • Ondersteunen bij de verkoop- en marketingacties.

Easie international BV

Dit levert de baan jou op

Werken bij Easie betekent meebouwen aan het succes en groei van ons bedrijf. Je leert hierdoor snel binnen het bedrijf te werken en wordt ook meegenomen in beslissingen binnen het bedrijf. Hou je van een gezonde portie aanpakken? Dan zit je bij Easie gebakken.

  • We bieden jou een marktconform salaris — afhankelijk van je leeftijd en ervaring;

  • Flexibele werktijden;

  • Een uitdagende functie bij een snelgroeiend bedrijf met veel verantwoordelijkheden;

  • Veel ruimte en vrijheid voor eigen ideeën;

  • Uitzicht op een vast dienstverband.

Wie ben jij?

Het spreekt voor zich dat jij een natuurlijke drive hebt om te scoren. Jij hebt HBO werk- en denk niveau, goede mensenkennis en gevoel voor commercie. Verder ben jij beschikbaar voor 16 tot 24 uur per week waarbij de werkdagen en tijden in overleg ingevuld kunnen worden.

Ook beschik jij over goede communicatieve vaardigheden, beheersing van de Nederlandse taal en een gezonde dosis creativiteit.

Enthousiast?

Spreekt onze vacature jou aan? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren, via onderstaande contactmogelijkheden!

1