fbpx

Een steentje bijdragen

Samenwerking met Slachtofferhulp Nederland

Iedere samenwerking is speciaal, maar soms krijg je een aanvraag binnen die je aan het denken zet. Zo ook deze aanvraag van Slachtofferhulp Nederland. In dit blog gaan we dieper in op de samenwerking met Slachtofferhulp Nederland en waarom juist deze opdracht zo belangrijk voor ons was.

Over de opdracht

Slachtofferhulp Nederland plaatste een aanvraag voor aanvoerdersbanden met logo bedrukking via onze website. Nu vinden wij het altijd interessant om te weten waarom onze relaties bepaalde producten bestellen. Dit helpt ons om de samenwerking zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Toen wij deze vraag aan Roland van Slachtofferhulp Nederland stelden kregen we een antwoord wat we niet hadden verwacht.

Roland: “De aanvoerdersbanden zijn bedoeld om de herkenbaarheid van onze vrijwilligers te vergroten. Bijvoorbeeld wanneer zij aanwezig zijn bij stille tochten. De vraag om aanvoerdersbanden is ontstaan door de stille tocht die gehouden werd naar aanleiding van het schietincident in Utrecht op 18 maart.”

Een gebeurtenis als het schietincident op 18 maart in Utrecht gebeurd laat een diepe indruk op je achter. Je vraagt je af wat je kunt doen om te helpen. Als de kans zich daadwerkelijk aanbiedt om een steentje bij de dragen, dan neem je die met beide handen aan.

Het resultaat

Slachtofferhulp Nederland bestelde in totaal 250 op maat gemaakt aanvoerdersbanden met bedrukking bij ons. De aanvoerdersbanden zijn van boven tot onder bedrukt met het logo van Slachtofferhulp Nederland. Hierdoor wordt perfect zichtbaar  wie bij er de vrijwilligersteam van Slachtofferhulp Nederland horen.

Na akkoord op onze offerte zijn we direct aan de slag gegaan met de opdracht. We hebben een duidelijke planning opgesteld om te zorgen dat de bestelling op tijd geleverd werd. De aanvoerdersbanden werden binnen de gestelde levertijd overhandigd op locatie en werden zeer positief ontvangen.

Easie is ontzettend trots dat we deze samenwerking met Slachtofferhulp Nederland aan mochten gaan. Het is altijd een uitdaging om het verwachtingspatroon van een klant te overtreffen, maar bij deze opdracht mocht er absoluut niets misgaan. De onderstaande testimonial laat ons zien dat het luisteren naar je relatie en goede contact onderhouden weer een klant heeft opgeleverd die tevreden is met zijn bestelling. En daar doen we het uiteindelijk allemaal voor.

"Tjip is een zeer prettig aanspreekpunt en denkt mee in je behoeftes. De samenwerking was erg prettig en daarom een positieve beoordeling.

Roland van den Berg
Slachtofferhulp Nederland

5/5

Een mooie samenwerking met een waardevolle relatie en een gaaf eindproduct. En dat allemaal voor het gezamenlijke doel; de zichtbaarheid van het vrijwilligersteam van Slachtofferhulp Nederland vergroten, daar waar het echt nodig is. De bovenstaande testimonial is voor ons de kers op de taart. De samenwerking kan wat ons betreft niet meer stuk! Slachtofferhulp Nederland, met in het bijzonder Roland van den Berg, ontzettend bedankt voor het vertrouwen in ons.

Wil je zelf ook graag een steentje bijdragen? Klik op de onderstaande button en neem een kijkje op de website van Slachtofferhulp Nederland en zie welke mogelijkheden er zijn om te helpen bij deze unieke stichting.

Klaar voor de volgende stap in relatiegeschenken

Ben jij momenteel bezig met een campagne voor jouw bedrijf, maar kom je het juiste artikel niet precies tegen? Klik dan snel op de onderstaande knop en laat onze experts jouw omzet en naamsbekendheid ongekend verhogen.

1