fbpx

Testiomonials

Wat zeggen onze klanten

Onze klanten en relaties zijn erg belangrijk voor ons, vandaar dat we ze ook graag zo vooruitstrevend als mogelijk willen helpen en meedenken. Dat werpt ook vaak zijn vruchten af en hebben we hierdoor al een flink aantal beoordelingen ontvangen.

Lees hieronder wat klanten van ons vinden.

selma-easie
5/5

Goede service en goede kwaliteit producten. Snel, persoonlijk contact in geval van vragen en offertes op maat heel fijn!

– Koen Wiesman
Creventic B.V.

5/5

Zeer fijne samenwerking! Mooi gepersonaliseerd product besteld. Op tijd geleverd. Doorheen heel het proces persoonlijk begeleid. Aanrader

– Thomas Dujardin
Recor Group N.V.

5/5

Buitengewoon hoog service niveau, helpt graag mee om je wensen werkelijkheid te maken, en komt op dingen waar je zelf nog niet aan hebt gedacht, ervaring of talent? Ik denk een combinatie van beide. Goede kwaliteit, snelle levering en tegen een scherpe prijs.

– Kay van de Klok
Domeland

5/5

Heel fijn dat easie.nl goed met de klant meedenkt. Omdat het uitkwam werden de bestelde goederen persoonlijk door Tjip bezorgd. Super service. Uitstekende kwaliteit en prijs voor de bestelde aanvoerdersbanden (225 stuks). Aanrader!

– Marco Veen

5/5

De heren van Easie zijn makkelijk in omgang, reageren snel en denken continu mee. Fijn samenwerken en een mooi product tegen relatief lage prijs!

– Maikel den Bruin
Cosis

5/5

Vriendelijk personeel en snelle levering van producten! Top!!

– Tjipko Brouwer
The Gym Harkema

5/5

Snoeppotten, visitekaartjes en zelfs reiskoffers: Easie.nl heeft het allemaal. Onze personal shopper bij Easie.nl is Tjip. Elke wens omtrent relatiegeschenken pakt hij razendsnel op vol creativiteit en energie. Ook voor 100% custom made giveaways denkt Tjip in elke stap actief met je mee binnen de kaders en wensen die je hebt. Bedankt Easie.nl en tot snel weer!

 

– Luc Smiers
U-nited Marketing

5/5

‘Met de handen in het haar’, welk bedrijf weet zo kort voor aanvang van het nieuwe voetbalseizoen de unieke aanvoerdersbanden van ons trotse vlaggenschip nog te realiseren… Gelukkig vonden we op de valreep Easie.nl., En op wat voor manier: begrippen als ‘vriendelijk’, ‘vlot’, en ‘professioneel’ waren van meet af aan van toepassing op het contact. Easie.nl, hartelijk dank voor de snelle en professionele uitvoering van onze ‘lastminute’ opdracht!

– Bert Veenstra
SC Heerenveen

5/5

Keurig bedrijf, persoonlijk contact en komt keurig zijn afspraken na.

– Stefan Frowijn
PVCV Vleuten

5/5

Het is prettig zakendoen met Easie. Snelle en effectieve communicatie en daarnaast was de bestelling bedrukte zonnebrillen snel binnen. Al met al een aanrader!

– Damian Altenburg
Beastfull

5/5

Fijn dat Easie.nl goed meedenkt en met originele ludieke items komt. Snelle levering voor een zeer scherpe prijs.

– Ivar Westra
KPN

5/5

Na een aantal gesprekken zijn we tot een heel gaaf product op maat gekomen wat in geen enkele webshop verkocht wordt. Tjip van Easie.nl wist het te regelen met zijn leveranciers, niets is onmogelijk en dit voor een nette prijs!

– Bart Kuperus
TanQyou

5/5

Tjip is een zeer prettig aanspreekpunt en denkt mee in je behoeftes. De samenwerking was erg prettig en daarom een positieve beoordeling.

– Roland van den Berg
Slachtofferhulp Nederland

5/5

Denken mee, doen wat ze beloven en we zijn gewoon super tevreden over het resultaat.

– Henk Prins
Harkemase Boys

5/5

Easie een prettig bedrijf, persoonlijk contact, snel schakelen, mooi product: een aanrader!

– Geertje Damen
TSS4U

5/5

Mooi product en goede Communicatie. Aanrader!

– Jip van Mil
Insim B.V.

5/5

Top organisatie, snel schakelen en persoonlijk contact. Ondanks de drukte voor de feestdagen op tijd een persoonlijk bedrukte oplage bezorgd! Kan deze organisatie alleen maar aanbevelen.

– Bjorn Velda
Velda Koerier

5/5

Deze week onze nieuwe werkkleding in ontvangst mogen nemen. Snelle en goede service! En het eindresultaat is ook top!

– Klaas Schievink
Bijkon Staal- en Systeembouw

5/5

Afgelopen maand hebben wij via Easie.nl onze nieuwe bedrijfskleding mogen ontvangen. Het is voor ons belangrijk dat het personeel er professioneel en herkenbaar bijloopt. Wij zijn erg tevreden met de communicatie en snelle levertijd.  Onze volgende order gaat zeker via Easie.nl!

– Lisa Plomp
Solarfields

5/5

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Easie. De opdracht is vlot en naar volle tevredenheid afgehandeld.

– Lyjanne Berens
NHL Stenden Hogeschool

5/5

Voor Prijsvergelijken wilde wij powerbanks met ons Logo erop. Ik heb gebeld met Easie en de zelfde dag nog kregen wij een vrijblijvende offerte opgestuurd met een digitale proefdruk. Na ongeveer 2 weken kregen wij uiteindelijk de powerbanks. Het resultaat mag er zijn! Het is een prachtig product en ons logo staat er mooi en goed op. Bedankt Easie!

– Coen Jonkers
Prijsvergelijken

5/5

Wij hebben Easie benaderd voor USB Sticks met logo bedrukking. De prijs/kwaliteit verhouding en het persoonlijk contact zijn de redenen dat wij voor Easie hebben gekozen. Bedankt heren!

– Tieke van der Bij
Iepenloftspul Harkema

5/5

De heren van Easie zijn prettig in de omgang en komen de gemaakte afspraken na. Ze denken met je mee en zorgen dat er een goed product afgeleverd wordt.

 

– Coby Heidstra
CSG Lauwerscollege

5/5

Snelle service en denken graag mee met de wensen van je organisatie.

– Marcel Benner
Grado Graveertechniek

Klaar voor de volgende stap in relatiegeschenken

Ben jij momenteel bezig met een campagne voor jouw bedrijf, maar kom je het juiste artikel niet precies tegen? Klik dan snel op de onderstaande knop en laat onze experts jouw omzet en naamsbekendheid ongekend verhogen.

easie-home-header
1