fbpx
skip to Main Content
Onze klantenservice staat iedere dag tot en met 18:00 voor je klaar... +316 22 89 92 21 info@easie.nl

 Reviewscore klanten: 4,9/5 

 Gemakkelijk achteraf betalen

 Geen instel- & verzendkosten

Direct advies via onze Livechat

Over Easie

Wanneer je campagne gaat voeren, doe je dit met een doel. Je wilt dat de tijd en moeite die je in je campagne steekt iets oplevert. Of dit nou meer omzet is, meer leads generen of een WOW-effect oproepen bij je klanten, het is belangrijk dat je campagne zich terugbetaalt. Hier denken wij in mee.

Wij helpen je met het realiseren van de perfecte campagne om zo een WIN-WIN situatie te creëren. Want wanneer je campagne succesvol is verlopen zijn beide doelen behaald. Het gewenste resultaat voor jou en een tevreden klant voor ons.

Wij geloven in de kracht van offline-marketing. De wereld wordt elke dag een stukje digitaler. Door je doelgroep te verrassen waar ze het niet verwachten(offline) kun je het WOW-effect realiseren. Dat is waar wij voor gaan. Elke dag weer.

Wij zijn je personal shoppers op het gebied van relatiegeschenken, giveaways en promotiemateriaal en helpen je het meest uit jouw campagne te halen.

– Easie: Show Your Brand

Tjip Schievink

"Ik geloof in het luisteren naar je klanten en het opbouwen van een sterke relatie. Net zoals met familie: je helpt elkaar om elke dag een stukje beter te worden."
Lees meer

Jesse van der Veen

"Ik ben van mening dat je door hard te werken en eerlijk te zijn elkaar verder helpt. Dit is de basis van mijn ondernemerschap en hiermee wil ik het verschil maken bij onze klanten."
Lees meer

Selma Ben Sliman

"Ik vind het belangrijk dat werkzaamheden op de juiste manier verlopen. Vooral online moeten alle gegevens volledig beschermd zijn."
Lees meer