fbpx

Unieke onderwijs relatiegeschenken

Wat speelt er momenteel onder studenten en leerlingen? Wat is er benodigd om extra interactie te behalen tijdens open dagen? En hoe kan het gebruik van #Hashtags en QR-codes de kloof tussen online en offline overbruggen?

Verschillende vragen die wij wekelijks behandelen voor onze relaties. Zit jij momenteel met een vraag betreffende onderwijs relatiegeschenken? Kijk dan snel bij onze uitbesteding service.

relatiegeschenken-onderwijs
easie-icon-trans

Door ons jonge team is samenwerken met het onderwijs onze specialiteit. Als oud leerlingen en studenten weten wij hoe belangrijk het onderwijs is en wat er binnen het onderwijs en de doelgroep speelt.

Hoe komt ons onderwijs relatiegeschenken-assortiment tot stand?

Een select aantal relatiegeschenken en promotiemateriaal, wat tot stand is gekomen uit samenwerkingen uit het onderwijs, hebben wij toegevoegd aan ons onderwijs relatiegeschenken-assortiment.

Zo bieden wij jouw een overzichtelijke greep uit ons assortiment. Dat is belangrijk is om de juiste selectie te kunnen maken


Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden, neem dan contact op met onze experts via onze Livechat.
werkwijze-easie2

“Ik word totaal ontzorgd van het zoeken en vinden van mijn promotiematerialen. Ik stuur de oplages, budget en doelgroep door naar Easie en vervolgens komen hun met een voorstel. Easie bespaart mij nu 75% van mijn tijd.”

Naast het zoeken en bestellen van relatiegeschenken, zijn er veel opdrachten waar onze relaties mee bezig. Daarom is efficiënt werken cruciaal voor een succesvolle samenwerking. Door je volledig te ontzorgen met onze productsuggesties, het ontwerpen van de bedrukking en door een betaling achteraf, zorgen wij dat je tot wel 75 procent aan kostbare tijd bespaart!

easie-home-header

Werkwijze onderwijs relatiegeschenken-assortiment

Bij onze productpagina’s heb je de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Zo zit je nergens
aan vast. Na je offerteaanvraag gaan wij met je in gesprek om een eerlijk advies te geven en een digitale proefdruk voor je op te stellen.

Ga je akkoord met onze offerte en digitale proefdruk? Super! Wij gaan direct voor je aan de slag en leveren je bestelling persoonlijk af. In de tussentijd houden we je netjes op de hoogte van de vooruitgang van je
bestelling.

Je eerste stap naar makkelijker werken

Zoek jij een partner die gespecialiseerd is in originele onderwijs relatiegeschenken? Zou je graag vrijblijvend
advies willen? En ben je benieuwd naar de laatste trends binnen het onderwijs? Bekijk dan hieronder dan snel
ons assortiment, of neem contact met ons op via Livechat of direct via telefoon.

spring-swing-rocket

Spoedlevering

Bestel nu en ontvang je bestelling binnen 3 werkdagen

wallet

Achteraf betalen

Je ontvang de vrijblijvende offerte, inclusief digitale proefdruk.

box

Kleine oplages

Bespaar op je relatiegeschenken.
Bij ons al vanaf 5 stuks mogelijk

0