fbpx

Bewezen e-commerce relatiegeschenken

Hoe vergroot je de omzet van je bedrijf, zonder dat het je uiteindelijk iets gaat kosten? En hoe zorg je daarnaast voor die extra naamsbekendheid die jouw organisatie naar het volgende niveau tilt?

Allemaal vragen die wij al voor onze klanten hebben beantwoord. Het creëren van een succesvolle campagne hangt af van het kennen van je klant. Want at triggert jouw klant om langs te komen? En hoe nemen ze toch een extra artikel mee?

Het beantwoorden van deze vragen kost veel tijd. Tijd die je niet altijd beschikbaar hebt. Hier komen wij aan de pas. Wij realiseren dagelijks relatiegeschenken en merchandise voor onze e-commerce klanten en kunnen je daardoor
direct een advies op maat geven.

easie-kantoor
vraagstuk-easie

Ben je direct op zoek naar een advies over relatiegeschenken voor e-commerce, chat dan met één van onze experts via onze Livechat.

Hoe komt ons e-commerce relatiegeschenken assortiment tot stand?

Bij iedere campagne analyseren wij nauwkeurig welke relatiegeschenken het meeste teweegbrengen bij onze e-commerce klanten. De meest populaire relatiegeschenken voegen wij toe aan ons e-commerce relatiegeschenken 
assortiment.

Zoek jij momenteel relatiegeschenken voor e-commerce om te zorgen dat je meer omzet genereert? Dan weten wij de oplossing. Door middel van onze ervaring met e-commerce, voor zowel doorverkoop van gepersonaliseerde merchandise, als voor giveaways bij een bepaalde aanschaf, bieden wij jou het volledige pakket.

Naast de relatiegeschenken is een betrouwbare partner belangrijk. Deadlines zijn er om gehaald te worden. Daarnaast moet een campagne een goede return-on-investment hebben, anders kom je als klant niet terug. Wij spelen hier op in met onze scherpe prijsvoorstellen.

selma-easie

“Snelle reactie en scherpe voorstellen. Levering zoals afgesproken. Erg tevreden dus over deze samenwerking."

Ben jij momenteel op zoek naar een succesvolle campagne voor jouw bedrijf, maar kom je het juiste artikel niet exact tegen? Kijk dan snel bij onze uitbesteding service en laat onze experts gratis de perfecte campagne opstellen om jouw omzet en naamsbekendheid kosteloos te verhogen.

easie-home-header

Werkwijze e-commerce relatiegeschenken assortiment

Bij ons kun je geheel vrijblijvend een offerte of prijsopgave aanvragen. Zo zit je nergens aan vast en ontvang je daarnaast ook een vrijblijvende digitale proefdruk.

Na je offerteaanvraag gaan wij direct voor je aan de slag met de vrijblijvende offerte en digitale proefdruk.

Ben je enthousiast met de offerte en digitale proefdruk? Super! Wij gaan direct voor je aan de slag en leveren je bestelling persoonlijk af. In de tussentijd houden we je netjes op de hoogte van de vooruitgang van je bestelling.

Je eerste stap naar makkelijker werken

Zoek jij een partner die gespecialiseerd is in bewezen in relatiegeschenken voor e-commerce? Zou je graag vrijblijvend advies willen? En ben je benieuwd naar de laatste trends voor e-commerce relatiegeschenken? Bekijk dan hieronder dan snel ons assortiment, of neem contact met ons op via Livechat direct via telefoon.

0